Preview

Info@web-bouwmeester.nl

Veel gestelde vragen Web-Bouwmeester

Wat is een domeinnaam

Een domeinnaam is het webadres waarop uw website te bezoeken is. Zo is onze domeinnaam www.web-bouwmeester.nl.

Wat is Hosting?

Hosting is de ruimte op het internet die je moet huren om de website 24/7 zichtbaar te hebben en te houden voor de hele wereld.

Wat is CMS?

CMS Web-bouwmeester

CMS is een afkorting van Content Management System. Dit is eigenlijk de achterkant (het beheer systeem) van uw website. Hiervoor maken wij gebruik van webtechnologie van Mach3. Dankzij dit CMS kunnen wij jouw website veel voordeliger en gebruiksvriendelijker maken dan voorheen. Voor gebruikers is ons systeem laagdrempelig. Teksten, foto’s, video’s en nog veel meer zijn gemakkelijk aan te passen, zonder bijkomende kosten!

Ook het design ook technisch al klaar voor de toekomst, eenvoudig door de gebruiker zelf te veranderen. De investering is daardoor zeer duurzaam.

Waarom moet ik maandelijks licentie- en hostingkosten betalen

CMS Web-bouwmeester

De webtechnologie waarmee wij werken is uniek en gepatenteerd. Websites die door de WebBouwmeester zijn gebouwd zijn veilig, lastig te hacken en duurzaam. De Web-Bouwmeester levert websites volgens het Product -As-A-Service Systeem. Dat betekent dat u de sitetechnologie in bruikleen krijgt, zodat wij verantwoordelijk blijven voor de technische werking en eventuele uitbreidingen. Ook na de oplevering  doen wij er alles aan om uw website  up-to-date te houden. 

Waarom een website door de Web-Bouwmeester laten maken?

CMS Web-bouwmeester

Het is onze missie om bedrijven online te uitblinken. Elk project staat voor ons op zichzelf en zien wij als een kans om een nog beter en mooier product af te leveren. Daarom krijgt u bij De Web-Bouwmeester altijd een persoonlijke behandeling, een eigen accountmanager en een professionele website die naadloos aansluit bij uw BedrijfsDNA en budget. De Web-Bouwmeester bouwt websites voor vrijwel iedere branche en verschillende budgetten. We gaan daarbij uit van drie basis keuzes.

Ik wil een website maar ik heb nog geen eigen huisstijl en/of logo?

Naast webdesigners en developers hebben wij ook een creatieve grafische designers in ons team. Huisstijl en logo ontwikkeling is dus geen enkel probleem. De Web-Bouwmeester ontwikkelt logo’s vanaf 500,-  De uiteindelijk prijs is afhankelijk van uw wensen.  Stuur e-mail dan bekijken we samen de mogelijkheden zodat we de perfect passende huisstijl voor uw bedrijf kunnen creëeren

Waar betaal je voor?

Voor een beproefd, professioneel, veilig systeem dat niet stil staat. De technologie wordt bijna continue vernieuwd. Je maakt een keuze uit verschillende templates die bewezen succesvol zijn gebleken. Met een website van Web-Bouwmeester kies je voor een professioneel systeem gebaseerd op pure HTML-taal. Dat werkt extra veilig en snel. Factoren die ook Google weet te waarderen en die je site een heel stuk beter vindbaar maken in de zoekresultaten. Met Web-bouwmeester hoef je je geen zorgen meer te maken over de techniek. Dat regelen wij! Het lidmaatschap is voor het gebruik alle technische functionaliteiten die we aanbieden en de kennis die wij en onze expers in onze community met jou delen. Om vervolgens te kunnen groeien met jouw bedrijf. 

Gaat mijn huidige website offline?

Je huidige website gaat niet offline. Je ontvangt van ons eerste  een tijdelijke domein om jouw website op te zetten. Deze kun alleen jij bekijken en diegene met wie jij het deelt! Vervolgens kun je alles geleidelijk overzetten.

Wanneer is mijn website klaar

Nadat wij van u alle benodigdheden zoals logo’s, huisstijl, menu-indeling ontvangen hebben, plannen wij het technische bouwschema voor de site in. Afhankelijk van de grootte en verschillende functionaliteiten van de website die de Web-Bouwmeester voor u gaat bouwen, kan dit enkele dagen tot een aantal weken duren. Heeft u een website met spoed nodig? Vermeld dit dan gelijk, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Wat zijn de kosten

De Web-Bouwmeester maakt een website die voldoet aan de wettelijke eisen, uw wensen en niet onbelangrijk aan uw budget. 

Voor het laten maken van een zakelijke website rekent de Web-Bouwmeester een eenmalig bedrag voor de opstart en bouwkosten. De bouw van een website van de Web-Bouwmeester gebeurt op basis van drie uitgangspunten. Daarnaast komt er een maandelijks abonnement bij voor: domein, hosting, updates en backups, en service. 

Hoe kan ik de website betalen?

Bij voorkeur via de bank of ideal. U betaalt de maandelijkse licentiekosten per kwartaal vooruit. Als er eenmalige opstartkosten betaalt moeten worden, brengen we 50% bij aanvang van de werkzaamheden in rekening en als de sitetechnologie wordt opgeleverd ontvangt u een factuur van de resterende (50%) kosten. Nadat u deze kosten heeft voldaan wordt de website live gezet.

Ik heb al een website, moet ik dan opnieuw beginnen?

Beter vindbaar worden via google mijn bedrijf

Nee, afhankelijk van welk CMS je nu gebruik maakt kunnen we je helpen de inhoud van jouw website te importeren in ons Web- Bouwmeester systeem. We zorgen er altijd voor dat we de verhuizing van je website netjes doorgeven aan Google zodat je je posities in de zoekresultaten behoud en vanaf dat moment kunt  bouwen aan betere zoekresulaten.

Voor wie is Web-bouwmeester bedoeld? B2B of B2C

web bouwmeester blogs over google

Web-Bouwmeester is geschikt voor elke ondernemer die meer resultaat op internet wil behalen. Ons systeem werkt in elke markt. Inmiddels hebben wij meer dan 100 gebruikers in zowel business-to-business als business-to-consumer markten. Klein of groot, oud of jong, iedereen kan werken met Web-Bouwmeester

Wordt de website opgeleverd met alle teksten en foto’s?

De levering van content voor jouw nieuwe website staat los van de oplevering van de technologie van de website. Je moet dus zelf zorgen voor teksten en foto’s. 

Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen met social mediamarketing en contentmarketing op basis van een offerte vooraf.  

k heb al een domeinnaam en provider

Geen probleem, maar vanwege de veiligheid en snelheid maken wij bij voorkeur gebruik van onze eigen provider. In goed overleg komen we hier altijd uit. Als je nog geen domeinnaam hebt vastgelegd, is het raadzaam om met ons te overleggen. Op basis van een zoektermen onderzoek adviseren wij u graag over de bijbehorende domeinnamen.

Ik wil met mijn website zo snel mogelijk hoog ik Google komen. Hoe doe ik dat?

De positie van uw website in Google wordt bepaald door de gebruikte technologie, de relevantie en de actualiteit. Als u een website door de Web Bouwmeester laat maken bent u verzekerd van optimale techniek die uw site snel naar een goede positie in Google kan brengen. 

De content, de inhoud van website speelt  daarnaast ook een  grote rol bij de vindbaarheid in Google. Wij kunnen u daarbij behulpzaam zijn met  social mediamarketing, contentmarketing, professionele tekstschrijvers, videografen en seo-specialisten, uiteraard is dit afhankelijk van het beschikbare budget.

Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken?

Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken?
Jazeker,  ons systeem wordt gekoppelt aan jouw eigen domeinnaam. Bij het pakket zit één .nl, .be of .com domeinnaam inbegrepen. Wil je er meer of een andere, dat is geen probleem. Deze kun je bij ons bijbestellen.

Ik wil mijn website opzeggen

Als je de website wilt opzeggen kun je dit aangetekend schriftelijk of via een e-mail met leesbevestiging  en met een opzegtermijn van drie maanden doen. Dit is een wettelijk verplichting om fraude te voorkomen.

Wat gebeurt er wanneer ik wil stoppen?

Je begint met een jaarabonnement en daarna is elk pakket is per kwartaal opzegbaar, je zit dus niet vast een lange contracten. Wanneer je stopt kun je je website bij een andere partij onderbrengen. Je ontvangt van ons je teksten, afbeeldingen en blog artikelen terug. Houdt er wel rekening mee dat je hierdoor alle web-bouwmeester functionaliteiten en voordelen verliest.

Kan ik Web-bouwmeester eerst uitproberen?

Dit, is zeker mogelijk. We bieden 14 dagen Gratis proberen aan. Wanneer je Web-bouwmeester hebt uitgeprobeerd en het blijkt niet de juiste keuze voor je geweest te zijn, ben je dus geen geld kwijt. Alleen je tijd en energie voor het uitproberen van het systeem.

Hoe snel kan ik starten?

Als wij je bestelling hebben ontvangen krijg je binnen 24 uur toegang tot jouw Web-bouwmeester omgeving. Wij gaan ondertussen aan de slag met  het verwerken van verkregen informatie, de wensen en materialen, waarmee wij je website technisch gaan opleveren zodat jij er vervolgens er mee aan de slag kan. We hebben cases gezien waarbij de website binnen 48 uur helemaal online stond en zelfs gebruikers die op de eerste dag al producten verkochten!

Is er een garantie op succes?

Nee, en als je die ergens wel krijgt zou ik heeeeel hard de andere kant op rennen. Er zijn geen garanties in ondernemerschap en jij blijft natuurlijk zelf de ondernemer. Wat we wel garanderen is dat je met Web-Bouwmeester  online bent en een bijzonder effectief, gebruiksvriendeijk, veilig Website systeem in handen hebt. Als je die tool inzet op de manier zoals wij dat jou leren is succes meestal  slechts een kwestie van tijd. Het is onze missie om jou online te laten uitblinken en te laten schitteren, zodat jouw succes ook ons succes wordt!

Hoe kun je online gemakkelijker scoren, waar liggen je kansen. Na onze gratis en vrijblijvende analyse weet je wat je moet doen!

Vul hieronder je website en e-mail adres in en je ontvangt binnen vier werkdagen een analyse uitdraai en een korte uitleg.

CONTACT

Bereikbaar op:
038 33 179 49
info@web-bouwmeester.nl
www.web-bouwmeester.nl

Naam: Web-bouwmeester.nl
Privacy Web-Bouwmeester & Bouwmeester Media

Naam: Web-Bouwmeester
Telefoonnummer: 038 33 179 49
E-mailadres: info@web-bouwmeester.nl
 
Adres: Bolwerk 11B
Stad/plaats: Kampen
Regio/staat: Overijssel
Land: Nederland
Postcode: 8261 EE
 
Openingstijden
Dag van de week: Maandag t/m Zaterdag
 
Openingstijd: 08.00
Sluitingstijd: 18.00