Preview

Info@web-bouwmeester.nl

Website laten maken voor een bouwbedrijf

Gemakkelijk en snel een winstgevende website voor een bouwbedrijf of aannemer ?

Wij ontwikkelen de optimale website
voor jouw (bouw)bedrijf! We hebben een flinke groep klanten in de bouwbranche. Dat praat en werkt soms net wat gemakkelijker, zeker als het gaat om een website  specifiek voor jouw bouwbedrijf!

Wij helpen ondernemers snel en deskundig aan een unieke en betaalbare website. Wij leveren je alle techniek en mogelijkheden om te zorgen dat je schittert in Google en natuurlijk zorgen we ervoor dat je website voldoet aan de huidige wetgeving.

Geen tijd voor de content/inhoud? Ook met de teksten, foto's en video's kunnen we je helpen op basis van duidelijke prijsafspraken vooraf!

Investeer verstandig in jouw bouwbedrijf. Investeer in een duurzame, responsive, toekomstbestendige website, die voor jou werkt, op elk apparaat van mobiel tot breedbeeld!

Website voor bouwbedrijven

Nieuwe bouwopdrachten binnenhalen?

 Ruim 95% van de zakelijke beslissers orienteert zich online. Laat daarom een website maken die naadloos is afgestemd op jouw bedrijf!

Wij bieden schitterende en functionele websites die gegarandeerd goed scoren in alle zoekmachnines! Dat is geen hocus-pocus verhaal, maar de aantoonbare waarheid waar onze collegás niet blij van worden. De unieke, gepatenteerde webtechnologie van  Web-Bouwmeester is gebaseerd op pure HTML-taal, de taal die ook de zoekmachines 'spreken'. Dat communiceert beter, sneller en maakt het hackers heel lastig. Geen wonder dus dat onze sites snel en goed vindbaar te maken zijn. Bovendien is de Search Engine Optimalisation tool in de techniek verankerd en grotendeels geautomatiseerd. Goed vindbaar worden is met Web-Bouwmeester een fluitje van een cent.  Daarnast hebben we de laatste jaren de nodige ervaring opgedaan met bouw en bouwgerelateerde bedrijfssites. De kennis en ervaring die dat heeft opgeleverd, delen we graag met jou als nieuwe klant. Meer win-win gaan we niet krijgen, toch?

Geen technische kennis nodig

Geen gedoe, direct online.
Kant-en-klaar, snel starten en geen technische kennis nodig.

Goed vindbaar zijn bij jouw doelgroep

Goede vindbaarheid in Google (SEO).
Profiteer van onze kennis en techniek. Maak  jouw website vindbaar.

Jouw website zorgt voor leads

Een goede website  wordt beter gevonden, beter gelezen en minder snel verlaten. Dat betekent meer conversies en meer klanten!

Mobielvriendelijk

In een wereld waarin mensen steeds vaker websites bezoeken op hun smartphone, is een mobielvriendelijke site een must!

website laten maken voor bouwbedrijf

Gemakkelijk en snel online met een professionele website voor jouw bouwbedrijf

Met het systeem van Web-Bouwmeester heb je geen lange aanloopperiode nodig. Je website voor het bouwbedrijf is snel online en bijna direct klaar voor gebruik! Dankzij onze beproefde, zeer effectieve vormgeving heb je geen webdesigner of ontwerpbureau nodig. Jij bepaalt en je bespaart serieus geld. Je hebt dus volledige controle over je website en je kunt overal waar internet is contentveranderingen doorvoeren. Wij doen de techniek, jij de inhoud. Bekijk hier hoe het werkt Ook geen tijd voor de inhoud? Dan kun je gebruikmaken van een van onze ervaren tekstschrijvers. Datzelfde geldt voor eventuele foto´s en video's.

Een website bij Web-Bouwmeester laten bouwen, maakt ondernemen een stuk gemakkelijker!5+ jaar

Ervaring in het ontwikkelen
van succesvolle websites

100+

Tevreden gebruikers

3000

Gemiddelde bezoekersaantal per maand
op een website van Web-Bouwmeesters

Beter vindbaar worden via google mijn bedrijf

Scoor hoog in Google bij de juiste doelgroep voor meer bouwprojecten

Goed vindbaar zijn in Google is een absolute voorwaarde voor een succesvolle website. Al vijf jaar lang maken wij winstgevende websites. Echte marketingmachines die voor jou werken. Als ondernemer moet je bezig  zijn met je core-business en niet met  de techniek, vindbaarheid of laadtijd van je website. Daarom doen wij jouw SEO en zorgen we ervoor dat jouw website, technisch absoluut top is, met de nieuwste updates die voldoen aan de laatste eisen.  Meer weten over  onze seo- optimalisatie?

De beste leads via je website

Een bezoeker van je website is nog geen klant! De kleinste details maken anno nu het verschil tussen een verlies- en een winstgevende website. Wij specialiseren ons al jaren in het verzamelen van goede leads via de websites. Dit doen we door ons beheersysteem continu te optimaliseren voor maximaal resultaat. Wij hebben alles al voor je getest en maken een topwebsite voor je, die klaar is om te zorgen voor conversie. Denk aan verkopen, opt-in, leads, offertes, events, etc. Jij hoeft dus geen webdesigner te zijn of het wiel opnieuw uit te vinden.

"Gemakkelijk en snel werken, dat kunnen we nu met Web-Bouwmeesters."

Agraro

Richard

"Herkenbaarheid van onze projecten is veel groter geworden"

Weever

Jelle Weever

"Gemakkelijk en snel werken met Web-Bouwmeester. Een website die strak is en zijn doel behaald! "

Puinkorrel

Leonard Mulder

Ook in de webbouw is vakmanschap meesterschap

Bouw samen met ons aan jouw toekomst met een professionele website

We ontvangen het liefst voor het intake gesprek enkele basisgegevens van jou zodat we ons vooraf een beeld kunnen maken. (Deze  gegevens gebruiken wij alleen voor het gesprek). Vul daarom in het berichtveld in wat het doel van je website moet worden. Als tweede punt willen we weten wat het onderscheidend vermogen  van jouw bedrijf is

Wil je liever een face--to-face afspraak (op 1,5 meter) bij ons in het werkatelier, dan kan dat natuurlijk ook.  Bel dan ons via 038 33 179 49 voor het maken van een afspraak.

Website laten maken

Afspraak maken

CONTACT

Bereikbaar op:
038 33 179 49
info@web-bouwmeester.nl
www.web-bouwmeester.nl

Naam: Web-bouwmeester.nl
Privacy Web-Bouwmeester & Bouwmeester Media

Naam: Web-Bouwmeester
Telefoonnummer: 038 33 179 49
E-mailadres: info@web-bouwmeester.nl
 
Adres: Bolwerk 11B
Stad/plaats: Kampen
Regio/staat: Overijssel
Land: Nederland
Postcode: 8261 EE
 
Openingstijden
Dag van de week: Maandag t/m Zaterdag
 
Openingstijd: 08.00
Sluitingstijd: 18.00