Preview

Info@web-bouwmeester.nl

Gemakkelijk en snel een professionele website bij Web-Bouwmeester

Wat kost een professionele website

Web-Bouwmeester is een innovatief webplatform gevestigd in Kampen, met de regio Dronten, Emmeloord, Steenwijk, Meppel en Lemmer als werkgebied. Als je door de Web-Bouwmeester een professionele website laat maken, worden de kosten ondergebracht in één all-in pakket op basis van het Product-As-A-Service principe. Daarmee heb jij via een bruikleenovereenkomst de beschikking over de nieuwste techniek en designs, zonder dat je grote eenmalige investeringen moet doen.

Kies voor Web-Bouwmeester
website omdat

 • De webdesigns zijn veilig, snel, goed vindbaar en geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google
 • De kosten zijn overzichtelijk. Afhankelijk van je wensen een kleine, eenmalige investering vanaf 500 ,-euro voor de start van de werkzaamheden.
 • Website worden geleverd op basis van Product-As-A-Service.
 • Je hebt altijd de beschikking over de laatste techniek, zonder grote investering.
 • Wij voeren maandelijks nieuwe designs en technische updates uit
 • Je krijgt toegang tot het gebruiksvriendelijke beheersysteem en je kunt, als je dat wilt, ook zelf pagina’s aanpassen en hoofdstukken bijmaken
 • Wij leveren sites af als 'Product As A Service'. Wij blijven eigenaar en altijd verantwoordelijk voor de techniek.  Jij betaalt per kwartaal of jaarlijks vooraf de licentie-kosten voor het gebruik het unieke gepatenteerde systeem. Zo heb je altijd de beschikking over de nieuwste technieken en bouw je aan een voorsprong op je concullega's.
 • Onderhoud, updates, design aanpassingen worden door Web-Bouwmeester, binnen de grenzen van redelijkheid, kosteloos verzorgd. Jij loopt geen risico.
 •  Ben je na veertien dagen proef, tevreden over het systeem en je eigen websiteopzet? Dan sta je met je nieuwe site in de meeste gevallen met 48 uur online.

Heb je als ondernemer wel eens afgevraagd waarom de prijs om een website te laten maken zo uiteenlopend is?  Dat heeft meestal te maken met de functionaliteiten van een site. De kosten daarvaan willen nog al eens flink uiteen lopen.Dat is vaak ook de reden dat je al doende toch een stukje over je geraamde kostenplaatse voor de site heengaat.

Web-Bouwmeester geeft je grip
op de kosten voor een website

Precies dat, wat je als ondernemer niet kunt gebruiken. Vaste grip op de kosten is absolute noodzaak voor een gezonde onderneming! Laat daarom een professionele website maken door Web-Bouwmeester in Kampen, dan weet je vooraf waar je aan toe bent. Geen vervelende verrassingen!  

 Web-Bouwmeester levert Product-As-A-service.
Dat betekent voor de kosten van jouw website:
Geen grote investeringen!

Wij  leveren volgens het Product-As-A-Service principe. Dat betekent dat wij altijd eigenaar blijven van het gepatenteerde, unieke systeem. En dus blijven we ook verantwoordelijk voor de techniek. Mocht er onverhoopt iets niet kloppen,  kost het jou geen cent!  Dat is onze investering!

Hoe pakken we het aan?

Nadat we gezamenlijk hebben doorgesproken wat je doel met de site is en wat de bijbehorende functionaliteiten van de website worden, spreken we een vast bedrag ( 90 euro) per maand af. Na  oplevering van de webtechnologie krijg je veertien dagen de tijd om het systeem kosteloos uit te proberen en een site te bouwen. Ben je na veertien dagen niet tevreden, betaal je niets en nemen wij het systeem weer terug. Ben je wel tevreden betaal je veertien dagen na oplevering van de website technologie elke maand 90,- euro op basis van kwartaal- of jaarfacturen vooruit. In het tweeede en de daarop volgende jaren van  onze, overeenkomst betaal je slechts 45 euro per maand!

Alle andere bijkomende kosten voor updates, beveiliging, designveranderingen in de toekomst, ook over vijf jaar, zijn voor onze rekening. Dat is onze garantie  voor  een nog onovertroffen stukje techniek. De webtechnologie van De Web-Bouwmeester is uniek, wordt continu geoptimaliseerd zodat je altijd en overal beschikt over de modernste techniek. Dat betekent dat jij de beschikking krijgt over een website die technisch elke concurrrentie aan kan.

Interesse? Klik hier zodat je binnenkort professioneel online bent

Geen tijd of zin om zelf aan de slag te gaan met de content ?

In dat geval zijn er ook verschillende mogelijkheden bij de Web-Bouwmeester. We kunnen je op meerdere manieren professioneel ondersteunen. Van contentinvulling tot je marketingstrategie. Hoe we dat gezamenlijk gaan invullen is afhankelijk je plannen en uiteraard ook van je beschikbare budget. Wil je hierover meer weten vraag dan vrijblijvend een gratis online (zoom)gesprek aan met onze businesscoach. Lees meer over een maatwerkwebsite

Investeer verstandig in jouw bedrijf met een duurzame website voor de toekomst

Geen technische kennis nodig

Geen gedoe, direct online.
Kant-en-klaar,  snel starten en geen technische kennis nodig.

Goed vindbaar zijn bij jouw doelgroep

Goede vindbaarheid in Google (SEO).
Profiteer van onze kennis en techniek. Maak  jouw website vindbaar.

Jouw website zorgt voor leads

Een goede website  wordt minder snel verlaten. Daarom haal je meer conversies en meer klanten binnen!

Mobielvriendelijk

In een wereld waarin mensen steeds vaker websites bezoeken op hun smartphone, is een mobielvriendelijke site een must!

Stijg naar de top van zoekmachines en overtref de concurrentie

Web-Bouwmeester helpt ondernemers met het opzetten van een professionele website. Dankzij onze jarenlange ervaring scoren de sites van onze klanten beter in de verschillende zoekmachine zoals Google. Meer bezoekers, meer verkeer op de website, is ook meer conversies .

Ontdek waarom al meer dan 100 ondernemers voor Web-Bouwmeester kozen.

Met het systeem van Web-Bouwmeester heb je geen lange aanloopperiode nodig, je website is snel online en daarom ook direct klaar voor gebruik! Dankzij onze beproefde, zeer effectieve templates/vormgeving heb je geen webdesigner of ontwerpbureau nodig. Jij bepaalt en.. bespaart serieus geld. Je hebt dus volledige controle over je website en je kunt overal waar internet is contentveranderingen doorvoeren. Wij doen de techniek, jij de inhoud.

Laat je website maken door Web-bouwmeester omdat…
 

De Web-Bouwmeester designs zijn optimaal geoptimaliseerd voor Google & andere zoekmachines

Je toegang krijgt tot het beheersysteem en zelf pagina’s kan aanpassen en bijmaken

Wij maandelijks nieuwe designs en technische updates uitvoeren

Je dagelijks je bezoekersgegevens kan opvolgen via analytics

KLAAR VOOR DE START?

Web-Bouwmeester heeft de meest complete website software om razendsnel en zonder technische kennis je eigen professionele website online te zetten. Enkele voordelen van de website software:

 • Gemakkelijk en snel online
 • Geen technische kennis nodig
 • Goede vindbaarheid in Google
 • Winstgevende templates en landingspagina's
 • Meegroeien met de laatste updates en ontwikkelingen
 • Veilig en heel lastig te hacken
Bekijk de voordelen
aan de slag!

Ontvang gratis tips hoe je jouw website winstgevender kunt maken!

CONTACT

Bereikbaar op:
038 33 179 49
info@web-bouwmeester.nl
www.web-bouwmeester.nl

Naam: Web-Bouwmeester.nl
Privacy Web-Bouwmeester & Bouwmeester Media

Naam: Web-Bouwmeester
Telefoonnummer: 038 33 179 49
 E-mailadres: info@web-bouwmeester.nl
 
Adres: Bolwerk 11B
Stad/plaats: Kampen
Regio/staat: Overijssel
Land: Nederland
Postcode: 8261 EE
 
Openingstijden
Dag van de week: Maandag t/m Zaterdag
 
Openingstijd: 08.00
Sluitingstijd: 18.00