Preview

Info@web-bouwmeester.nl

web bouwmeester blogs over google

Online Marketing Blog's

Alles over hoe je met jouw website meer winst kunt behalen!

Kansenanalyse voor jouw website

Gratis website analyse

Het design en de SEO/vindbaarheid van je website zijn niet een beetje belangrijk om jouw website voor jou te laten werken. Daarnaast weet je dat nagenoeg elke ondernemer een website heeft en dat jouw concurrenten dus nooit verder dan één klik zijn verwijderd. Dat lijkt op het eerste gezicht lastig, maar als je er wat verder induikt, liggen er ook gewoon panklare kansen.  

professionele website laten maken

De klant is dummeltje-dummie af

De klant is koning, zijn wil is wet, de betaler bepaalt.
Die tijden lijken te veranderen.

‘Elk nadeel heb z’n voordeel’, sprak onze nationale trots en wereldberoemde voetballer Johan Cruyff ooit. Zijn Amsterdamse accent maakte die uitspraak niet direct heel filosofisch. Dat kwam later pas, toen er boeken over het fenomeen verschenen waarin haarfijn de scherpzinnige gedachten van de grote voetbalmeester werden ontrafeld. Cruyff’s gedachtengoed is doorspekt met dit soort oneliners waarin eenvoud en genialiteit op een bijzondere wijze hand in hand gaan.

Website via product-as-a-service

Duurzame website zonder grote investering op basis van
Product-As-A-Service !

Duurzaam of nog beter circulair ondernemen is de toekomst. Er is grote behoefte aan nieuwe inzichten en nieuwe manieren om duurzaam geld te verdienen. Product-as-a-service is één van die veelbelovende nieuwe manieren waarbij verspilling uit den boze is en hergebruik voorop staat. Web-Bouwmeester biedt daarom unieke websitetechnologie aan. Deze is dusdanig slim en praktisch uitgedacht dat iedereen hiermee een professionele website online kan zetten. 

Gemakkelijk en snel een professionele website bij Web-Bouwmeester

Jouw oude website is bijna nooit helemaal waardeloos

Blijf hoog in google staan!

Verouderd, saai, niet geschikt voor je mobiel, traag, weinig bezoekers, geen omzet. Typisch een site van het kaliber met een hoofdletter K maar dan van een woord met een geheel andere strekking. Hoogste tijd om het digitale websitekussen waar jouw bedrijf op ligt te dutten flink op te schudden. Tenslotte wil je dat jouw klanten, jouw website altijd en overal kunnen bekijken.

Passie of een goed verhaal

Een goed, kloppend, boeiend verhaal voor je bedrijfswebsite ophoesten is niet voor iedereen weggelegd,

Zelfs ondernemers met min vijf benul van marketing, hebben het op hun website steeds vaker over passie.... Maar even eerlijk. Bij sommige ondernemingen ontstaat met de beste wil van de wereld zelfs geen vonkje, laat staan vurige passie.
Het lijkt wel of je als ondernemer alleen serieus genomen wordt, als jouw ondernemersgeest vol passie, je de oren uitkomt. Bovendien ben je bijna verplicht die passie, continu zo opdringerig mogelijk te delen. Vooral met mensen zoals mij, die niet lomp genoeg duidelijk maken dat ze niet op zo'n doorzichtige passieverkondiging zitten te wachten.

Van elke koop- of contactactie begint 93% met een online zoektocht

Goed vindbaar zijn!

Van elke koop- of contactactie begint 93% met een online zoektocht, een zeer doelgerichte actie, die vaak ook een koopsignaal blijkt te zijn. De zoekmachine bedient de zoeker vervolgens op maat en tovert de resultaten in volgorde van belangrijkheid op het scherm. Appeltje-eitje!
Dat is een marketingverandering van 180 graden. In de old skool marketing gaat het initiatief uit van een bedrijf. Old skool marketing is een verkoopsignaal aan een grote groep mensen, in de hoop dat er klanten tussen zitten.

SEO: Gemak dient ook de zoekrobot

Goed vindbaar zijn in google

Search Engine Optimalisation is de laatste jaren regelmatig voor dood verklaard, maar anno 2019 nog steeds springlevend en neem van mij aan, onmisbaar voor je website. Weliswaar worden de zoekmachines steeds slimmer, maar het blijven robots en robots zijn net mensen. Gemak dient ook de robot. Seo is een uitstekend hulpmiddel om de zoekrobots te helpen jouw website snel en op de juiste manier te indexeren. 

Een ster worden in SEO doe je zo!

Tips over scoren in Google met je bedrijf

Waarschijnlijk lees je dit omdat je het internet aan het afspeuren bent naar goede tips voor het verbeteren van jouw SEO. Bij Web-Bouwmeester hebben we jarenlang ervaring in het optimaliseren van de SEO binnen een website en onze klanten knallen vaak omhoog in Google wanneer wij bezig gaan op hun websites. Voor goede tips ben je hier dus aan het juiste adres! Lees snel verder voor 3 top SEO-tips:

Blog's die je verder helpen!

Een winstgevende website in een handomdraai?

 • Haal meer leads binnen en maak klanten van je bezoekers (conversie);
 • Scoor gemakkelijk en goed in Google (SEO);
 • Pas gemakkelijk, snel en zonder technische kennis je website aan;
 • Maak je website het centrale punt van jouw marketing;
 • Altijd up-to-date en klaar voor de toekomst;
 • Automatiseer je onderneming zoveel mogelijk, zodat je minder zorgen hebt en een sterke focus.

KLAAR VOOR DE START?

Web-Bouwmeester heeft de meest complete website software om razendsnel en zonder technische kennis je eigen professionele website online te zetten. Enkele voordelen van de website software:

 • Gemakkelijk en snel online;
 • Geen technische kennis nodig;
 • Goede vindbaarheid in Google;
 • Winstgevende templates en landingspagina's;
 • Mee groeien met de laatste updates en ontwikkelingen.

Ontvang gratis tips hoe je jouw website winstgevender kunt maken!

CONTACT

Bereikbaar op:
038 33 179 49
info@web-bouwmeester.nl
www.web-bouwmeester.nl

Naam: Web-Bouwmeester.nl
Privacy Web-Bouwmeester & Bouwmeester Media

Naam: Web-Bouwmeester
Telefoonnummer: 038 33 179 49
 E-mailadres: info@web-bouwmeester.nl
 
Adres: Bolwerk 11B
Stad/plaats: Kampen
Regio/staat: Overijssel
Land: Nederland
Postcode: 8261 EE
 
Openingstijden
Dag van de week: Maandag t/m Zaterdag
 
Openingstijd: 08.00
Sluitingstijd: 18.00