Preview

Professioneel online zonder grote investering

Spreid je investering uit over de toekomst. Kies voor een professionele, winstgevende en ook nog eens duurzame website waarin je niet elke drie jaar hoeft te investeren in techniek- en designaanpassingen. Onze websitetechnologie heb je in bruikleen. Aanpassingen zijn voor onze rekening, zodat jij op het world wide web kunt schitteren. Dat is slim professioneel online zonder grote investering!

Zorg ervoor dat je gemakkelijk gevonden wordt in Google

Als ondernemer wil je niet bezig zijn met technisch gepraat over SEO en HTML of  de Javascript codes van je website... Jij wil een website die werkt en geld oplevert! 

Goed nieuws!

Wij zijn ijzersterk in SEO (goed vindbaar zijn in Google) We zijn continu bezig met nieuwe trends en technieken om jouw website beter te maken. Door onze jaren evaring in het beter vindbaar maken van websites in Google weten we hoe je een site 'gemakkelijk' in goed vindbaar maakt in elke branche of werkgebied!

Hoe content kan werken voor jouw website

Web-Bouwmeester staat al jaren bekend om de bewezen kracht van content en websites maken. Hiermee maak je in een handomdraai een kennisbank van jouw website. Dankzij onze handige manier van werken met SEO, scoort de content hoger in google

Schone, google-vriendelijke code

De code van jouw nieuwe Web-Bouwmeester site is clean en goed leesbaar voor Google. Dus geen plugin code en andere onnodige code!

Mobile friendly

Ons website systeem is opgebouwd uit losse website-elementen (blokken) die elk voor mobiel geoptimaliseerd zijn!
 

 SSL Veiligheidscertificaat!

Al onze websites  zijn standaard voorzien
van een SSL
veiligheidscertificaat.

Lekker snel!

Een website die snel laadt, geeft een fijne gebruikerservaring en versterkt daarmee je SEO.

Altijd up-to-date!

Wij houden alle SEO trends en ontwikkelingen bij en updaten je website automatisch! Dit geldt ook  voor het design en alle andere onderdelen van de website.

Zorgenloze hosting

Wij optimaliseren ook de servers op  snelheid, veiligheid en...de prestaties in Google!

Waarom je aan Local SEO moet denken

Lokaal goedvindbaar zijn in Google

Lokale SEO wordt steeds belangrijker nu maar ook in de toekomst. Mensen zoeken steeds specifieker en verwachten steeds (context)relevantere zoekresultaten. Google's semantische zoekmachine speelt daar op in o.a. door ook steeds vaker lokale resultaten (Google Maps en Google mijn bedrijf) te tonen bij locale zoekopdrachten. Zodoende is het raadzaam de om NAW-gegevens op je website met de juiste "mark up" op te maken zodat Google de betekenis (semantiek) van deze gegevens kan begrijpen. Met ons website systeem hoef je niet bezig te houden met ingewikkelde codes zoals HTML en PHP. Jij kunt gewoon je gegevens op site zetten en wij zorgen er voor dat je adres op je website op juiste manier word opgemaakt wordt!

Een website voor jouw doelgroep

Ervaar zelf het effect van verschillende psychologische onderzoeken. Met behulp van psychologie en neuromarketing maken wij jouw website met de sterkste marketingtechnieken die er zijn!

Nooit meer schieten met losse flodders. Voortaan maak jij de meest strategische keuzes op basis van cijfers en feiten ;-)

Met de nieuwe website heb jij voortaan een echte marketingtool die staat voor conversies, leads, klanten, omzet!

En natuurlijk zorgen wij er voor dat jouw website er altijd goed online in beeld is.

Ben jij klaar om bovenaan in Google te staan

Ontvang gratis tips hoe je jouw website winstgevender kunt maken!

CONTACT

Bereikbaar op:
038 33 179 49
info@web-bouwmeester.nl
www.web-bouwmeester.nl

Naam: Web-Bouwmeester.nl
Privacy Web-Bouwmeester & Bouwmeester Media

Naam: Web-Bouwmeester
Telefoonnummer: 038 33 179 49
 E-mailadres: info@web-bouwmeester.nl
 
Adres: Bolwerk 11B
Stad/plaats: Kampen
Regio/staat: Overijssel
Land: Nederland
Postcode: 8261 EE
 
Openingstijden
Dag van de week: Maandag t/m Zaterdag
 
Openingstijd: 08.00
Sluitingstijd: 18.00